Center for People and Buildings

U bent hier: >>Werken bij CfPB? Kijk hier...

Werken bij CfPB? Kijk hier...

7 augustus 2019

 Onderzoeker Center for People and Buildings

Werkplekken staan volop in de belangstelling. Ook in die van jou?  Heb je ervaring met het vormgeven of evalueren van werkomgevingen en wil je je kennis daarvoor inzetten en die tegelijkertijd door je werk verbreden en verdiepen? Word dan onze nieuwe collega!

Bij het Kenniscentrum Center for People and Buildings in Delft werk je aan vraagstukken hoe de werkomgeving het werken ondersteunt: is het mensgericht, efficiënt, effectief? We onderzoeken hoe je mensen vertrouwd maakt met een nieuwe werkomgeving of welke bedrijfsmiddelen nodig zijn om goed te kunnen werken. We laten ons leiden door een onderzoeksagenda en door de mogelijkheid daarvoor in de praktijk gegevens te verzamelen. We verliezen de actualiteit niet uit het oog, aandacht voor agile werken, voor vitaliteit...

We doen het onderzoek niet solistisch achter een bureau maar juist in en met organisaties en bedrijven om betrouwbare en praktisch toepasbare wetenschappelijke kennis te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Jij bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, hebt een analytische geest en reflecterend vermogen. Je vindt het leuk om te delen wat je weet en kennis praktisch toepasbaar te maken.

Als onderzoeker ga je op zoek naar kennis voor huisvestingsvraagstukken. Soms te vinden in de literatuur, maar vaak maken we de kennis zelf samen met diverse organisaties waar we mogen meekijken. Je bent een deskundige en geïnformeerde gesprekspartner voor organisaties, iemand die goed kan luisteren, kritische vragen stelt en die omzet in een verantwoord onderzoeksplan. Bij de uitvoering daarvan hou je de toepasbaarheid van uitkomsten in het oog. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen als ondernemend onderzoeker. Wil je weten welke projecten en onderzoeksthema’s we hebben? Kijk dan op onze website: www.cfpb.nl

We zoeken een collega die – als het kan - full time wil werken, iets minder is ook bespreekbaar. We willen graag twee (of misschien wel drie) nieuwe collega's verwelkomen

Wie zijn wij?

“Een goede werkomgeving voor iedereen”, dat is waar we met onze kennis aan willen bijdragen. Omdat mensen een aanzienlijk deel van hun (werk)tijd in gebouwen doorbrengen, kiezen steeds meer werkgevers ervoor om die gebouwen handig, prettig en efficiënt in te richten. Wij streven ernaar dat onze kennis organisaties stimuleert om passende keuzes voor hun huisvesting en werkomgeving te maken.

Het Center for People and Buildings is een wetenschappelijk kenniscentrum gericht op het ontwikkelen en delen van kennis. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar veranderingen, gebruik en beleving van (werk)omgevingen, we ontwikkelen modellen en meetinstrumenten, en begeleiden organisaties bij het werken daarmee. We verzamelen, duiden en delen kennis over de relatie tussen het gebouw, ict, en de eindgebruiker. We willen multidisciplinaire samenwerking bevorderen en een brug vormen tussen wetenschap en praktijk door goede publicaties en interessante presentaties. Niet zo maar verhalen, maar evidence based.

Profiel

Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring en aantoonbare interesse in organisaties, werkprocessen en de wijze waarop ict, facilitair en human resourcemanagement samen de werkprocessen kunnen ondersteunen. Andere kenmerken van jou zijn:

  • Afgeronde (sociaal)wetenschappelijke studie
  • In staat om zelfstandig onderzoek uit te voeren en offertes te schrijven
  • Ervaren in kwalitatief en kwantitatief onderzoek
  • Affiniteit met (kantoor)huisvesting en de gebruikers
  • Bedreven in projectmanagement en coördinatie
  • Goede communicatieve vaardigheden

We hebben ook plek voor je als je net bent afgestudeerd.

Wat bieden wij?

Wij bieden een informele en inspirerende werkkring. Je collega’s zijn hoogopgeleide professionals met een uiteenlopende studie-achtergrond en werkervaring. Kenmerken van ons team zijn enthousiasme, betrokkenheid en plezier in het werk.

Je krijgt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 33 vakantiedagen per jaar bij een voltijdse aanstelling.

Informatie

Heb je interesse voor deze functie, stuur dan je motivatie met CV uiterlijk 1 september 2019 naar info@cfpb.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anca Gosselink (06 511 32 159). Gesprekken met kandidaten voor deze functie(s) vinden plaats in de eerste helft van september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon

Anca Gosselink

Anca Gosselink

Project manager│Msc Culture, Organization and Management