Center for People and Buildings

U bent hier: >>Driedaagse opleiding werkplekontwikkeling: modu...

Driedaagse opleiding werkplekontwikkeling: module 3, case studies

8 november 2017, Diegem (België)

Het CfPB verzorgt, samen met Brainmove, voor IFMA België een driedaagse opleiding werkplekontwikkeling. De opleiding vindt plaats in Diegem op 27 september, 18 oktober en 8 november.

Korte beschrijving

De creatie van een moderne, efficiënte en aantrekkelijke werkomgeving is vandaag een essentiële pijler voor de ontwikkeling van een slagvaardige organisatie. Deze werkomgeving biedt de gebruikers een optimale balans tussen productiviteit en comfort en ondersteunt samenwerking en innovatie.

Het ontwikkelen van een nieuwe werkomgeving is geen eenvoudige klus. Een optimale samenwerking tussen directie, facilitaire diensten, HR en communicatie is hiervoor essentieel.

Deze opleiding biedt aan Facility Managers een aantal praktische handvaten bij de ontwikkeling van een werkomgeving in functie van het welzijn van de gebruikers en de strategie van de organisatie.

De opleiding bestaat uit 3 modules, telkens van 10u tot 15u. De opleiding koppelt hedendaagse wetenschappelijke inzichten en concrete modellen aan praktische casestudies en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers.

Module 1: het ontwerp van de werkomgeving (meer informatie)
Module 2: de gebruiker in de werkomgeving (meer informatie)
Module 3: casestudies (meer informatie)

Deelname aan slechts een of twee modules is mogelijk.