Center for People and Buildings

U bent hier: >>Kenniskring Werk in Transitie - III

Kenniskring Werk in Transitie - III

22 september 2023

Op vrijdag 22 september 2023 vindt wederom een kenniskring Werk in Transitie plaats. In de voorgaande Kenniskringen hebben wij onder meer de grootste struikelblokken bij hybride werken vastgesteld, uitgebreid aandacht besteed aan 'pilots hybride werken' en we zoomden in op de aspecten ten aanzien van gezondheid. Dit maal delen we kennis over de pilots die we begeleiden in het Spark-gebouw van de Belastingdienst.

Aanmelden kan als jouw organisatie is aangesloten bij het collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie. Is dat het geval, meld je dan aan door te mailen naar Katinka Ham (K.Ham-Meisner@tudelft.nl), een bevestiging van jouw registratie ontvang je snel daarna.  

Kenniskringen

Tijdens de Kenniskringen bundel je als deelnemer een aantal keer per jaar kennis, dat doe je samen met onze onderzoekers, experts en collega’s uit andere organisaties. Met elkaar formuleren wij de meest prangende vragen en zoeken wij naar antwoorden. Meedoen levert je twee dingen op: direct bruikbare kennis in de zoektocht naar een goede invoering en uitvoering van hybride werken, en een mooi netwerk van mensen en organisaties die met hetzelfde bezig zijn. Het levert ons bovendien input op waar we in onze onderzoeken verder mee gaan.

Dit zijn de data van alle Kenniskringen in 2023: 

  • 10 februari
  • 21 april 
  • 22 september
  • 24 november

Werk in Transitie

Wil je meer weten over ons collectief onderzoeksprogramma Werk in Transitie? Op deze pagina vind je veel informatie, maar schroom niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in deelname, we vertellen je graag wat we voor jouw organisatie en mensen kunnen betekenen.