Center for People and Buildings

U bent hier: >>Kenniskring Werk in Transitie IV - Teams

Kenniskring Werk in Transitie IV - Teams

22 november 2024

Dit is de vierde en zo ook de laatste Kenniskring die we in 2024 organiseren in het kader van het collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie. Tijdens de Kenniskringen verwerf en bundel je als deelnemer kennis. Dat doe je samen met onze onderzoekers, experts en collega’s uit andere organisaties.

Met elkaar formuleren wij de meest prangende vragen en zoeken we naar antwoorden. Deze bijeenkomst staat in het teken van living labs. 

Meedoen levert je twee dingen op:

  1. direct bruikbare kennis in de zoektocht naar een goede invoering en uitvoering van hybride werken;
  2. een mooi netwerk van mensen en organisaties die met hetzelfde bezig zijn.

Het levert bovendien input op waar we in onze CfPB-onderzoeken verder mee gaan. Deze bijeenkomst staat in het teken van drukte en hoe deze ervaren wordt door kenniswerkers. 

Als je werkzaam bent bij een van de partners van het onderzoeksprogramma Werk in Transitie kun je je aanmelden voor de Kenniskringen. Wil je meer informatie over (deelname aan) het collectieve programma? We vertellen je graag over wat we voor jouw organisatie kunnen doen op het gebied van hybride werken en de thema’s mens, werk en werkomgeving. Neem daarvoor contact op met Katinka Ham via K.Ham-Meisner@tudelft.nl of bel naar 015-2781271. 

Contactpersoon

Katinka Ham-Meisner

Katinka Ham-Meisner

Research assistent