Center for People and Buildings

U bent hier: >>Kenniskring WiT

Kenniskring WiT

25 augustus 2022

Kenniskring WiT

Vanwege succes herhalen wij de kenniskring over de grootste struikelblokken van hybride werken van 16 juni 2022. De kenniskring is onderdeel van het programma Werk in Transitie.  Op 25 augustus gaan we in gesprek over de vragen en problemen waar je tegen aan loopt bij hybride werken: wat zijn de grootste struikelblokken? Ook gaan we in op de resultaten van ons eerdere onderzoek, onder andere We Werken Thuis.

Wat leren we daarvan voor het hybride werken?  Tijdens de kenniskringen gaan deelnemers een aantal keer per jaar samen met onze onderzoekers, experts en collega’s uit andere organisaties kennis bundelen. Samen formuleren wij de meest prangende vragen en zoeken wij naar antwoorden. Meedoen levert je twee dingen op: direct bruikbare kennis in de zoektocht naar een goede invoering en uitvoering van hybride werken, en een mooi netwerk van mensen en organisaties die met hetzelfde bezig zijn. En ons levert het input op waar we verder mee gaan.

Wilt u deelnemen aan de kenniskring op 25 augustus, of heeft u vragen over het programma Werk in Transitie, neem dan contact op met Jacqueline Schlangen.