Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Afscheidslunch oud CfPB-directeur

Afscheidslunch oud CfPB-directeur

4 oktober 2021

Afscheidslunch oud CfPB-directeur

Partir c'est mourir un peu. Op donderdag 30 oktober werd op het kantoor van CfPB een speciale lunch genuttigd ter gelegenheid van het afscheid van oud-CfPB-directeur Wim Pullen. Vanaf 1 september 2021 is hij opgevolgd door Jacqueline Schlangen.

De lunch werd aangeboden door Wim aan het huidige team van het CfPB. Dit team bestaat, naast directeur Jacqueline Schlangen, uit Anca Gosselink (antropoloog), Bartele Hoekstra (bouwkundige), Dennis la Brijn (historicus) , Henk-Jan Hoekjen (filosoof), Maaike Niekel (ergonoom), Sjors Houtveen (communicatiewetenschapper) en Tess Brentjens (Communicatie & Multimedia design). Ook externe medewerkers Hans Cox en Nora van Klingeren namen deel aan de lunch.

De positie van het CfPB als kenniscentrum op het gebied van mens, werk en werkomgeving is vandaag misschien wel belangrijker dan ooit: als gevolg van de gedwongen thuiswerkperiode zijn de opvattingen over hoe kantoorwerk kan worden uitgevoerd gaan schuiven. Sleutelterm: 'hybride'. Met het multidisciplinaire team - dat binnenkort nog verder uitgebreid zal worden - is het CfPB als geen ander in staat om evidence based houvast te bieden in onzekere tijden.

Contactpersoon

Henk-Jan Hoekjen

Henk-Jan Hoekjen

Researcher / PhD Philosophy / MA History