Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Save the Date: 13 oktober CfPB Jaarcongres

Save the Date: 13 oktober CfPB Jaarcongres

28 juli 2022

Save the Date: 13 oktober CfPB Jaarcongres

Op 13 oktober houden we ons CfPB Jaarcongres ‘Vinden van verbinding in de hybride wereld’. We presenteren er de kennis die we het afgelopen jaar hebben ontwikkeld op het gebied van de snel veranderende werkomgeving. Het congres vindt op 13 oktober plaats van 10:00 – 17:00 uur (daarna borrel). Zet het alvast in je agenda! Binnenkort volgt de uitnodiging met nadere gegevens en aanmeldingslink.

Interactief, informatief, inspirerend

Het hoofdthema van het CfPB Jaarcongres is ‘Verbinding’, een belangrijk onderwerp in de snel veranderende werkomgeving. Op ons interactieve jaarcongres bieden we je informatieve lezingen, een interactief parallelprogramma en een inspirerende keynote speech. Ook kun je grasduinen op ons Kennisplein. Het congres is daarmee een must voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijke kennis op het gebied van de snel veranderende werkomgeving.

Werk in Transitie

Op 13 oktober krijg je een mooi programma voorgeschoteld. CfPB-directeur Jacqueline Schlangen presenteert de eerste resultaten van het collectieve onderzoek Werk in Transitie en zal daarnaast de eerste uitkomsten van ons Nationaal Onderzoek ‘Activiteiten op het werk’ met je delen. Ook hoor je alles over een recent wetenschappelijk onderzoek naar verbinding in de werkomgeving.

In het veelomvattende parallelprogramma staat het thema ‘Verbinding’ eveneens centraal. Samen met CfPB-onderzoekers kun je de diepte in op diverse thema’s zoals ‘De Wendbare Werkomgeving’, ‘Pilots Hybride Werken’ en ‘Samenwerken & Ontmoeten’. In deze sessies delen we actuele onderzoeksresultaten. Maar we gaan ook het gesprek aan met alle deelnemers, in de hoop zoveel mogelijk van elkaar te kunnen leren. Op die manier is ‘verbinding’ niet alleen een theoretisch begrip, maar brengen we het tijdens het CfPB Jaarcongres ook echt in de praktijk.

In de afsluitende keynote speech wordt de tijdens de dag gedeelde kennis in een breder perspectief geplaatst. Binnenkort vertellen we je wie we voor de keynote speech gestrikt hebben!

Informatie

Het CfPB Jaarcongres ‘Vinden van verbinding in de hybride wereld’ vindt plaats op 13 oktober. Kosten van deelname aan het congres bedragen 385 euro per persoon. Medewerkers van organisaties die deelnemen aan ons collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie hebben gratis toegang.

Binnenkort volgt de uitnodiging met nadere gegevens en aanmeldingslink. Zet 13 oktober alvast in je agenda!

Contactpersoon

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law