Center for People and Buildings

U bent hier: >>Webinar Van thuis naar hybride werken

Webinar Van thuis naar hybride werken

7 juni 2021

Webinar Van thuis naar hybride werken

Op 1 juli tussen 14:00–16:30 uur kan iedereen zich tijdens het “Van Thuis naar Hybride” webinar laten informeren en inspireren over het onderzoek We werken thuis. In 2020 voerden wij – Aestate/Ontrafelexperts, Center for People and Buildings, TU Delft en TU Eindhoven – het grootschalig onderzoek uit onder meer dan 40.000 respondenten.

Wat?

Op basis van de uitkomsten van het grootschalige We Werken Thuis-onderzoek zullen onze sprekers met u delen wat het onderzoek heeft uitgewezen en welke vragen er liggen om in de toekomst succesvol hybride te kunnen werken.

Een keynote is weggelegd voor Folkert Hersman (bevestigd) en Maaike van Leuken (nog in overweging), beiden werkzaam bij De Nederlandsche Bank. In verschillende kennissessies worden de belangrijkste uitdagingen omtrent het starten van een baan in coronatijd, leiderschap, productiviteit en werkgeluk van werknemers in een hybride werkomgeving besproken.

Ook informeren we u graag over het voorgenomen vervolgonderzoek ‘Werk in Transit’, dat opnieuw zal worden uitgevoerd door Aestate/Ontrafelexperts, Center for People and Buildings, TU Delft en TU Eindhoven.

Deelnemen?  Wat krijgt u ? Kosten, inschrijving

Kosten voor deelname bedragen 95 euro ex BTW per persoon. 

Elke inschrijver ontvangt:

  • het onderzoeksrapport We Werken Thuis,
  • een e-zine, waarin de onderzoeksuitkomsten in verkorte vorm met infographics, mini-podcasts en discussiepunten op informatieve wijze geïllustreerd worden.
  • deelname aan  webinar met de keuze voor één van de kennissessies
  • inzicht in de inhoud van het vervolgprogramma Werk in Transit

Meld je aan via de volgende link:

https://www.wewerkenthuis.nl/webinar-van-thuis-naar-hybride-werken/

Na aanmelding krijg je het definitieve programma, het rapport, de e-zine, de factuur en later een tweede mail met daarin een link naar de webinar.  Graag tot ziens op 1 juli.