Center for People and Buildings

U bent hier: >>Werkplekwijzer groot succes

Werkplekwijzer groot succes

19 november 2007

Het boekje Werkplekwijzer voorziet duidelijk in een behoefte. Een jaar na uitgave is deze coproductie van Center for People and Buildings en Rijksgebouwendienst al toe aan de vierde druk. Tot dusver zijn er ruim 2000 exemplaren afgenomen.

Helder overzicht van keuzes en mogelijkheden

De Werkplekwijzer geeft managers en medewerkers een helder overzicht van de keuzes en mogelijkheden voor de (her)huisvesting van kantoororganisaties en is bedoeld voor de beginfase van een kantoorhuisvestingstraject.

Lezers van de Werkplekwijzer

Het boekje wordt onder andere besteld door architecten, adviesbureaus, kantoorinrichters, opleidingsinstituten en eindgebruikers als overheidsinstellingen, gemeenten, banken en verzekeraars. De laatste trend is dat het door congresorganisaties als extraatje wordt meegegeven aan deelnemers van seminars.

Bestellen

De Werkplekwijzer is voor 27.50 euro ex 9% BTW en verzendkosten te bestellen, door een mailtje te sturen naar info@cfpb.nl, onder vermelding van Werkplekwijzer, het gewenste aantal exemplaren en het afleveradres. Studenten krijgen 40% korting en betalen 15 euro ex. BTW en verzendkosten (prijspeil juli 2021)