Center for People and Buildings

You are here: >>CfPB-team wordt verder uitgebreid met nieuwe co...

CfPB-team wordt verder uitgebreid met nieuwe collega: Bartele Hoekstra

6 may 2024

CfPB-team wordt verder uitgebreid met nieuwe collega: Bartele Hoekstra

Bartele Hoekstra is na een afwezigheid van 2 jaar terug bij het Center for People and Buildings (CfPB). De senior onderzoeker zal zich binnen het Delftse kenniscentrum weer gaan bezighouden met verschillende onderzoeksprojecten op het terrein van mens, werk en werkomgeving. “Ik heb er veel zin in om met het team van het CfPB verder te werken aan het ontwikkelen en delen van kennis”, zegt Bartele.

De afgelopen 2 jaar was Bartele werkzaam bij de Nationale Politie, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan het programma ‘Anders Werken’. Dit programma was gericht op het optimaliseren van de werkomgeving en de werkprocessen binnen de politieorganisatie. “De ervaring die ik daarbij opdeed heeft mijn onderzoeksperspectief verder verbreed”, zegt Bartele over zijn ‘uitstapje’ naar de Nationale Politie. “Ik heb nog meer inzicht in de behoeftes van veel verschillende soorten medewerkers.”

Al bijna een kwart eeuw werkt het CfPB aan het vertalen van wetenschappelijke kennis over mens, werk en werkomgeving naar de dagelijkse praktijk van organisaties. “De praktijkervaring die Bartele de afgelopen periode heeft opgedaan helpt ons om deze missie nog beter uit te voeren”, zegt een opgetogen CfPB-directeur Jacqueline Schlangen. “Dat is belangrijk, want de wereld van de werkomgeving is momenteel misschien wel dynamischer dan ooit. We zijn erg blij dat Bartele met zijn ruime onderzoeks- en praktijkervaring weer deel uitmaakt van ons multidisciplinaire team. Samen werken we verder aan het realiseren van een goede werkomgeving voor iedereen.”

Contactperson

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law