Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Deelnemen

Deelnemen

Werk in Transitie is een collectief onderzoek. Het succes van het onderzoek is mede afhankelijk van de deelnemende organisaties. Op dit moment doet reeds een groot aantal organisaties mee. Het betreft de gehele Rijksoverheid, DCMR, de Nationale Politie en de Radboud Universiteit.

Deelname biedt organisaties diverse voordelen. ‘Werk in Transitie’ levert kennis voor het maken van de juiste strategische en tactische keuzes. De iteratieve aanpak van het onderzoek geeft inzicht in de korte- en lange termijn effecten van ontwikkelingen op het gebied van organisatie, werkprocessen, werkomgeving, thuiswerken en de keuzes die mensen hierin maken. 

Het onafhankelijk onderzoek richt zich op aspecten als aantrekkelijk werkgeverschap, productiviteit, verbinding en identiteit, vitaliteit en het bieden van een goede werkomgeving bij de werkprocessen. De diversiteit aan deelnemende organisaties maakt het mogelijk om de verschillende onderwerpen vanuit meerdere perspectieven te belichten. Deelnemers ontvangen met regelmaat publicaties waarin de laatste stand van kennis op overzichtelijke wijze wordt gedeeld.

Participerende organisaties mogen een onbeperkt aantal mensen laten deelnemen aan de activiteiten die binnen het programma worden georganiseerd. Ons reisdoel is een succesvolle implementatie van hybride werken bij elke deelnemende organisatie. Als reisgenoten trekken we samen op, delen we met elkaar en leren we van elkaar. We vinden het belangrijk om dit evidence based te doen. Bij het CfPB hebben we een goedgevulde rugzak met kennis uit het verleden, die we meenemen op de gezamenlijke reis naar de hybride toekomst.

Kantoorhoudende organisaties kunnen zich aanmelden voor deelname aan het collectieve onderzoek door een mail te sturen naar CfPB-directeur Jacqueline Schlangen, via J.A.M.Schlangen@tudelft.nl.

Contactpersoon

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law