Center for People and Buildings

U bent hier: >>BLVC Café Bewuste Bouwers

BLVC Café Bewuste Bouwers

10 oktober 2019, Amsterdam

BLVC Café Bewuste Bouwers

Uitnodiging van Bewuste Bouwers (klik hier

Na een zomer vol piekregenval, hittegolven en veelal doorwerken in de bouwvakvakantie, is het meer dan ooit noodzakelijk om weer volop bezig te zijn met de risico’s op bouwlocaties. Om deze risico’s beheersbaar te maken en te houden ligt er vaak een BLVC-plan als handvat. In samenwerking met het Programmabureau Houthaven Amsterdam organiseert Bewuste Bouwers op donderdag 10 oktober het BLVC Café.

Gastlocatie

Gastheer voor deze bijeenkomst op locatie bij het programmabureau is Franke Smidstra, omgevingsmanager Houthaven, gemeente Amsterdam. Het is een zeer dynamische locatie, waar een enorme diversiteit aan projecten gaande is en waar zichtbaar wordt waar de bouwsector goed in is. Klik hier om alvast een indruk te krijgen van dit prestigieuze werk.

Bouwlocatie als werkplek

Tijdens de bouw is de bouwlocatie ook te kenmerken als werkplek waar alle disciplines samen komen. Maar hoe ziet zo’n werkplek er dan uit? En waar hoort deze zoal aan te voldoen? Wim Pullen, Center for People and Buildings, neemt ons mee op een bijzondere verkenning.

Meer informatie: klik hier