Center for People and Buildings

U bent hier: >>Kenniskring Werk in Transitie - IV

Kenniskring Werk in Transitie - IV

24 november 2023

Op welke manier kun je technologie inzetten op de hybride werkvloer? Hoe haal je de juiste data uit je gebouwen om betere strategische keuzes te maken? En welke voetangels en klemmen zijn er? Deze vragen worden beantwoord tijdens de Kenniskring-bijeenkomst van 24 november 2023 in een prachtig Rijkskantoor in Den Bosch.

We bieden een gevarieerd inhoudelijk programma. Zo zullen CfPB-onderzoekers Mathilda du Preez en Sjors Houtveen een presentatie houden over ‘smart technology’ in de werkomgeving en laten zien wat de laatste ontwikkelingen zijn. Remko Terstappen (Rijkswaterstaat) zal iets vertellen over de technologie die momenteel reeds wordt toegepast bij in het Rijkskantoor in Den Bosch. Daarbij is er onder meer aandacht voor het recent geïmplementeerde Workspace Management System. De gehele bijeenkomst zal in het teken staan van een efficiëntere werkomgeving dankzij de inzet van nieuwe technologieën, waarbij er volop ruimte is voor het onderling uitwisselen van ervaringen en verwachtingen.

De bijeenkomst start om 09:00 uur met ontvangst. Om 09:30 uur start het programma. Na de netwerklunch is de gelegenheid om een rondleiding door het gebouw van Rijkswaterstaat te krijgen.

De Kenniskring-bijeenkomsten maken deel uit Werk in Transitie en zijn uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan dit collectieve onderzoeksprogramma. Aanmelden kan via deze link. Op de website CfPB | Kenniskring 24-11-2023 | Thema Technologie in de werkomgeving vind je alle informatie.

Kenniskringen

Tijdens de kenniskringen bundel je als deelnemer een aantal keer per jaar kennis, dat doe je samen met onze onderzoekers, experts en collega’s uit andere organisaties. Met elkaar formuleren wij de meest prangende vragen en zoeken wij naar antwoorden. Meedoen levert je twee dingen op: direct bruikbare kennis in de zoektocht naar een goede invoering en uitvoering van hybride werken, en een mooi netwerk van mensen en organisaties die met hetzelfde bezig zijn. Het levert ons bovendien input op waar we in onze onderzoeken verder mee gaan.

Dit zijn de data van alle kenniskringen in 2023: 

  • 10 februari
  • 21 april 
  • 22 september
  • 24 november

Werk in Transitie

Wil je meer weten over ons collectief onderzoeksprogramma Werk in Transitie? Op deze pagina vind je veel informatie, maar schroom niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent in deelname, we vertellen je graag wat we voor jouw organisatie en mensen kunnen betekenen.