Center for People and Buildings

U bent hier: >>NEVAP innovatie event

NEVAP innovatie event

11 december 2018, Den Haag

NEVAP innovatie event

Kosten of baten: Het is maar hoe je kijkt!

Huisvesting kost geld, maar een uitgekiende investering in het binnenmilieu kan je ook baten opleveren.

In mei 2018 publiceerde het CfPB de whitepaper "Prestatieverbetering door uw kantoor" (klik hier voor het nieuwsbericht en hier voor de whitepaper). Deze paper beschijft een model dat we bouwden op basis van een omvangrijke literatuurstudie over de invloed van licht, lucht, geluid en temperatuur op de ontwikkeling van arbeidsproductiviteit en reductie van ziekteverzuim. Je kunt met het model rekenen aan die baten.

Maar dat is niet genoeg. Je kunt je gemakkelijk rijk rekenen - en er wordt al zoveel beloofd !- maar uitkomsten zijn ook afhankelijk van de context van de organisatie, het economisch getij, de betrokkenheid van het management en het welbevinden van de medewerkers. 

Weten waar het over gaat?

Samen met de Barbapapafabriek zijn we bezig het model bekendheid te geven in de installatiewereld. De eerste toepassingen in projecten worden nu gepland.

NEVAP geeft ons de gelegenheid op 11 december met geinteresseerden over het model en de toepassing te spreken. Het perspectief is co-creatie of start-up.  We hebben elkaar nodig om verder te komen: first movers lereen het meeste! Wil je weten waar het over gaat of wil je ons ontmoeten om door te praten, dan kun je je aanmelden via de NEVAP site (klik hier).