Center for People and Buildings

U bent hier: >>Workshop 'Een werkplek voor iedereen' - mensen...

Workshop 'Een werkplek voor iedereen' - mensen met prikkelovergevoeligheid

24 september 2014, Center for People and Buildings, Delft

Workshop 'Een werkplek voor iedereen' - mensen met prikkelovergevoeligheid

Op 1 januari 2015 treedt de Participatiewet in werking. Met deze wet wil het kabinet bereiken dat iedereen die kan werken weer aan de slag gaat. Werkgevers krijgen de verantwoordelijkheid om mensen met een arbeidshandicap in dienst te nemen. Dat vraagt (onder meer) om aanpassing van de werkplek op de behoeften van deze categorie mensen. Daarom heeft het CfPB - in nauwe samenwerking met een aantal experts op het gebied van mensen met een beperking - de workshop ‘Een werkplek voor iedereen’ ontwikkeld. Doel van de workshop is meer inzicht te krijgen in de aard van de beperking van een werknemer (met verder een goed verstandelijk vermogen) en wat dat betekent voor zijn of haar werkplek.

In de workshop van 24 september wordt specifiek ingegaan op  mensen die overgevoelig zijn voor prikkels (24 september). Denk aan mensen met een vorm van autisme, hooggevoeligheid of hoogbegaafdheid, niet aangeboren hersenletsel.

De workshops zijn bedoeld voor facility managers, human resource managers, bedrijfsartsen, ergonomen, projectinrichters, architecten en toeleveranciers van werkplekgerelateerde objecten.

De prijs van een workshop bedraagt 295 euro (excl. BTW). Voor 490 euro (excl. btw) kunnen beide workshops worden bezocht, desgewenst door twee personen van dezelfde organisatie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden middels het inschrijfformulier.