Center for People and Buildings

U bent hier: >>>>Congres

Congres

In het kader van het collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie organiseren wij jaarlijks een congres. Tijdens het congres worden de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd en toegelicht. Het jaarlijkse congres heeft een openbaar karakter: behalve voor medewerkers van deelnemende organisaties is het congres ook bedoeld anderen. Via het congres willen we met een groter publiek delen wat we binnen het onderzoeksprogramma Werk in Transitie hebben ontdekt en willen we actuele thema’s verkennen. Hiermee willen het bereik van het programma vergroten en hopen we nieuwe deelnemende organisaties te mogen verwelkomen.  

Hieronder de verslagen van de congressen die gehouden zijn in het kader van Werk in Transitie.

Werk in Transitie Congres 2022

'Vinden van verbinding in de hybride wereld' september 2022
Het verslag van het congres is hier te vinden. De thema-publicatie die we schreven naar aanleiding van het congres en ons verdiepend onderzoek is hier te downloaden.

De uitkomsten van het onderzoeksprogramma Werk in Transitie worden ook gedeeld in verschillende themapublicaties. Deze kennisdocumenten zijn te downloaden onder het tabblad 'Publicaties WiT' in het menu 'Werk in Transitie'.

Contactpersoon

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law