Center for People and Buildings

U bent hier: >>>The Workplace Game

The Workplace Game

The Workplace Game

Met behulp van The Workplace Game gaan teams met elkaar in gesprek over de wijze van samenwerken, de plaats van werken en het gebruik van de werkomgeving. Met als doel de uitkomst te vertalen naar de praktijk. Deze serious game zorgt voor een veilige en ontspannen setting om met elkaar te spreken over realistische onderwerpen die spelen of die in de toekomst gaan spelen. Het spel maakt alle betrokkenen deelgenoot van de uitkomsten.

In organisaties kunnen verschillende ideeën bestaan over de ideale werkwijze. Dat bevordert de werksfeer niet altijd. Het belemmert soms zelfs groei of creëert onnodige blokkades om het gezamenlijke doel te behalen. In elke organisatie spelen zaken onder de oppervlakte, zoals collega’s die gemist worden op kantoor in dit hybride tijdperk, eilandvorming binnen afdelingen of irritaties die niet worden uitgesproken. 

In dit soort situaties is The Workplace Game de oplossing.

The Workplace Game is ontwikkeld vanuit de behoefte en vragen die het kenniscentrum Center for People and Buildings (CfPB) uit de praktijk hoort en krijgt. De serious game is een methode om een prettige werkomgeving voor iedereen te stimuleren, van binnenuit! The Workplace Game versterkt het motto van CfPB: kennis maken en kennis delen.

Alle informatie en bestellen van The Workplace Game is terug te vinden op: www.workplacegame.nl

Heeft u vragen over het bestellen van het huidige werkplekspel, dan kunt u contact opnemen met k.ham-meisner@tudelft.nl.

Contactpersoon

Katinka Ham-Meisner

Katinka Ham-Meisner

Research assistent