Center for People and Buildings

U bent hier: >>Aanmelden voor CfPB Jaarcongres nu mogelijk!

Aanmelden voor CfPB Jaarcongres nu mogelijk!

20 mei 2024

Aanmelden voor CfPB Jaarcongres nu mogelijk!

Aanmeldlink: Aanmelden CfPB Jaarcongres 2024

Op het jaarcongres brengen we wetenschap en praktijk samen op het gebied van mens, werk en werkomgeving, onder de titel:

Wat maakt het uit?

Effecten van hybride werken op de fysieke, sociale en digitale werkomgeving.

Jacqueline Schlangen, directeur CfPB, neemt je mee in een verhaal over de resultaten van vele onderzoeken naar hybride werken. Maakt het wat uit, op kantoor of thuis werken? Jazeker!

In twee rondes werksessies gaan wetenschappers, beleidsmakers én het CfPB hun onderzoeksresultaten delen en je aan het werk zetten. Susan Colenberg (TU Delft) deelt haar inzichten over sociaal welzijn op kantoor vanuit haar PhD onderzoek, Amie en Marije Dekker (Hogeschool van Amsterdam) presenteren hun toolbox voor inclusiviteit bij hybride werken. Vanuit de praktijk zullen Maurits Voncken en Marien den Boer (Ministerie BZK, DGDOO) je meenemen in de lessen vanuit hybride werken bij de rijksoverheid en de inzichten voor de fysieke werkomgeving Rijk (FWR). Onderzoekers van TNO delen hun bevindingen van een nationaal onderzoek naar hybride werken. Sjors Houtveen en Dennis LaBrijn (CfPB) delen de kennis over locatiegebruiksprofielen en Maaike Niekel en Gijs Brouwers (CfPB) gaan in op het verschil tussen bezettingsgraad van werkplekken en de beleving van drukte op kantoor. Isabel de Clercq sluit het congres af met haar inspirerende zienswijze op duurzaam werk. Kortom: een mooi, afwisselend programma met veel kennis en inspiratie.

Locatie:         
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
Programma
Start om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur met een netwerkborrel.
Kosten:           
Kaarten kosten €495,- ex BTW; dit is inclusief alle wetenschappelijke en praktijkkennis die je opdoet, de nieuwe en oude kennissen die je ontmoet én koffie, thee, lekkers, lunch en een netwerk borrel. Medewerkers van een van de partners van het collectieve kennisprogramma Werk in Transitie kunnen een gratis kaart bestellen.

We hopen je te zien in Soesterberg! Bestel nu je ticket via deze link, vóór het uitverkocht is.

Contactpersoon

Katinka Ham-Meisner

Katinka Ham-Meisner

Research assistent