Center for People and Buildings

U bent hier: >>>CfPB actief tijdens Design District

CfPB actief tijdens Design District

23 april 2015

CfPB actief tijdens Design District

Alle professionals die in Nederland werkzaam zijn op het gebied van de inrichting van de werkplek kunnen van 3 tot en met 5 juni a.s. hun kennis en inzichten ophalen tijdens de vakbeurs Design District in Zaandam. Het Center for People and Buildings (CfPB) is die beursdagen actief aanwezig.

Onder het motto ‘Werkplekken die blij en productief maken!’ geeft het CfPB op woensdag 3 juni onder meer vier presentaties. Gedurende de beursdagen wordt door het CfPB het Werkplekspel gespeeld in stand M01. Door het spelen van dit spel worden kantoorgebruikers zich bewust van hun eigen en elkaars handelen in de werkomgeving .

Bezoek Design District gratis voor relaties CfPB!

We zien u graag tijdens onze presentaties of op onze stand, daarom krijgt u als relatie van het CfPB gratis toegang tot Design District! Opens external link in new windowKLIK HIER en registreer u voor een gratis bezoek aan de beurs ter waarde van € 20. Registratie is open tot 1 juni, bezoekers zonder registratie betalen € 20 aan de ingang.

Design District

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland en wordt voor de dertiende keer georganiseerd. Interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, facility managers, retailers en andere vakmensen kunnen het evenement bezoeken. Studenten en de particuliere bezoeker met een bijzondere interesse in topdesign zijn welkom op vrijdag 5 juni. Tijdens Design District 2015 worden ongeveer 6.000 bezoekers verwacht. Circa 150 beursdeelnemers presenteren de nieuwste innovaties op het gebied van interieurdesign. Fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers van onder andere hedendaags kantoor- en projectmeubilair, verlichting, vloeren en textiel zijn aanwezig.

Werkplekken die blij en productief maken

Op woensdag 3 juni geeft het CfPB vier presentaties over werkplekken die blij en productief maken. Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.15 uur
Nieuw interieur in een oud gebouw! En hoe worden medewerkers voorbereid op het werken in een vernieuwde werkomgeving?

11.30 – 12.15 uur
Communicatie en concentratie op de werkplek. Is het Salonkantoor de sleutel naar optimalisatie?

13.45 – 14.30 uur
Beleving van kantoorconcepten. Hoe worden kantoren gebruikt? En hoe beoordeel je je productiviteit op kantoor?

14.45 – 15.30 uur
Een werkplek voor iedereen! En de urgentie van de Participatiewet.
De voorspelbare werkplek van een werknemer met autisme.

Het Werkplekspel

Aan de hand van 120 kaartjes worden situaties in een flexibele werkomgeving besproken. Aspecten over kennis, houding en gedrag in en rond de kantooromgeving komen aan de orde. Meer informatie over het Werkplekspel kunt u lezen op: www.cfpb.nl/instrumenten/werkplekspel/werkplekspel

Locatie

Design District wordt gehouden bij Taets, op het Hembrugterrein in  Zaandam. De gebouwen van Taets liggen aan het Noordzeekanaal, net onder de rook van Amsterdam. Dit is een voormalig gebied van Defensie waar tot 2003 in het diepste geheim munitie werd gemaakt en getest. Van de zestig monumenten op het terrein wordt een aantal gebruikt als kunstgalerie en als locatie voor evenementen. Een grote fabriekshal op het terrein is ook verbouwd en biedt met 6.000 m² vloeroppervlak een perfect onderkomen voor Design District 2015. Taets is goed te bereiken en er zijn volop gratis parkeerplaatsen!

Twitter en Linkedin

Volg al het nieuws en Twitter mee via #DesignD15. Het CfPB zal u ook op de hoogte houden op Linked In en de Twitterfeed van CfPB__research

Meer informatie over Design District is te lezen op de website http://www.designdistrict.nl