Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Collectief onderzoek Werk in Transitie in de st...

Collectief onderzoek Werk in Transitie in de startblokken

5 april 2022

De invoering van hybride werken is een complex vraagstuk met veel onzekerheden. Daarom organiseren we als CfPB samen met TU Delft en TU Eindhoven op 21 april een besloten symposium: ‘Hybride werken in perspectief. De wereld van werk in transitie’. Hier delen wij onze kennis over hybride werken én presenteren we het nieuwe onderzoeksprogramma Werk in Transitie.

Het symposium is alleen toegankelijk voor genodigden. Tijdens de bijeenkomst wordt het fenomeen hybride werken in een historisch en thematisch perspectief geplaatst. We staan stil bij de vraagstukken van sociale cohesie, innovaties en het realiseren van een goede werkplek. En natuurlijk kijken we naar de toekomst van hybride werken. Genodigde deelnemers kunnen tijdens deze middag op een interactieve wijze uw eigen ervaringen en verwachtingen delen.

Onze sprekers op 21 april zijn:

  • Juriaan van Meel (ICOP/BriefBuilder) over de geschiedenis van hybride werken
  • Susanne Colenberg (TU Delft) over sociale cohesie in de werkomgeving
  • Rianne Meulenbroek-Appel (TU Eindhoven) over het realiseren van een functionerende fysieke werkplek en het belang van evidence based kennis
  • Bartele Hoekstra (CfPB) over het nieuwe collectieve onderzoek ‘Werk in Transitie’

De inloop is vanaf 14.00 uur. Het inhoudelijke programma vindt plaats van 14.30 uur – 17.00 uur. Napraten kan tijdens de borrel van 17.00 uur tot 18.00 uur. Locatie: TU Delft - Faculteit Bouwkunde; Zaal Berlage 1. Adres: Julianalaan 134, 2628 BL Delft.

Het symposium is zoals gezegd alleen toegankelijk voor genodigden. De bijeenkomst is bedoeld voor vakinhoudelijke specialisten/beslissers van grote kantoorhoudende organisaties. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen maar interesse heeft om deel te nemen aan het symposium en het collectieve onderzoeksprogramma Werk in Transitie kan contact opnemen met CfPB-directeur Jacqueline Schlangen, via J.A.M.Schlangen@tudelft.nl.

Contactpersoon

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law