Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Geslaagde afscheidsbijeenkomst Wim Pullen

Geslaagde afscheidsbijeenkomst Wim Pullen

24 november 2021

Geslaagde afscheidsbijeenkomst Wim Pullen

Afgelopen dinsdag 23 november vierden we het afscheid van Wim Pullen, na ruim 20 jaar verbondenheid aan het Center for People and Buildings (CfPB). Dit deden we met een grootse ontmoeting: met Wim, met zijn opvolger Jacqueline Schlangen, met het CfPB-team en de community rondom het CfPB. Het was een bijzonder en zo nu en dan emotioneel afscheid.

De afscheidsbijeenkomst was als gevolg van de corona-maatregelen kleinschaliger dan aanvankelijk de bedoeling was. Niettemin was het een zeer geslaagde middag. Met inachtneming van alle coronaregels verzamelden zich ruim honderd belangstellenden – in twee shifts – in Lijm & Cultuur in Delft. Zij kregen de gelegenheid om Wim te spreken en te bedanken voor de vaak jarenlange prettige samenwerking.

Wim kreeg dinsdagmiddag een groot aantal cadeaus. Eén van die vele cadeaus was een bundel met persoonlijke bijdragen van diverse (oud) CfPB-medewerkers en tal van andere relaties. Ook kreeg Wim een prachtig houten beeld, dat werd uitgereikt door Hans de Jonge, voorzitter van de Stichting Center for People and Buildings. Hans de Jonge sprak daarbij een dankwoord uit. Natuurlijk nam Wim ook zelf het woord. Hij deelde anekdotes uit de 20-jarige geschiedenis van het CfPB en wierp op de hem kenmerkende betrokken wijze tevens een blik op de toekomst van mens, werk en werkomgeving.

De bezoekers van de afscheidsbijeenkomst kregen na afloop Wim Pullens afscheidsessay 'Voorbij aan hybride werken’ uitgereikt. Behalve dat interessante boekje kregen ze ook informatie over het grote onderzoeksprogramma ‘Werk in Transitie’, dat het CfPB momenteel opzet in samenwerking met TU Delft en TU Eindhoven. Want zoals Jacqueline Schlangen, opvolger van Wim Pullen als directeur van het CfPB, de aanwezigen op het hart drukte: evidence based kennis op het gebied van mens, werk & werkomgeving blijft hard nodig, nu misschien wel meer dan ooit.

Voorzitter Hans de Jonge, huidige CfPB-directeur Jacqueline Schlangen en Wim Pullen.

Contactpersoon

Jacqueline Schlangen

Jacqueline Schlangen

CEO / Law