Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Het CfPB werft personeel

Het CfPB werft personeel

13 maart 2020

Het CfPB werft personeel

Kantoortuinen, gezonde werkomgevingen, vitaliteit op de werkplek. Werkplekken staan volop in de belangstelling. Heb je ervaring met het vormgeven of evalueren van werkomgevingen en wil je je kennis en kunde inzetten voor een goede werkomgeving voor iedereen? Word dan onze nieuwe collega!

Bij het Kenniscentrum Center for People and Buildings in Delft onderzoeken we hoe de werkomgeving het werken zo goed mogelijk ondersteunt. Past de werkomgeving bij de werkprocessen en is deze mensgericht, efficiënt, effectief? In ons onderzoek kijken we hoe mensen vertrouwd raken met een nieuwe werkomgeving en welke bedrijfsmiddelen nodig zijn om goed te kunnen werken. We laten ons leiden door een kennisagenda en door de mogelijkheid om in de praktijk gegevens te verzamelen. We verliezen de actualiteit niet uit het oog en hebben aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals ‘agile’  werken en vitaliteit.

Onderzoek doe je niet solistisch achter een bureau maar juist in en met organisaties om betrouwbare en praktisch toepasbare wetenschappelijke kennis te ontwikkelen. Tijdens je werk kun je je kennis verbreden en verdiepen. Het onderzoek vindt plaats in casestudies of vanuit overkoepelende thema’s.

Wie zoeken we?

Jij bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, hebt een analytische geest en reflecterend vermogen. Je vindt het leuk om te delen wat je weet en om kennis praktisch toepasbaar te maken.

Als onderzoeker ga je op zoek naar kennis voor huisvestingsvraagstukken. Soms is dit te vinden in de literatuur maar vaak maken we de kennis zelf, samen met diverse organisaties waar we mogen meekijken. Je bent een deskundige en geïnformeerde gesprekspartner voor organisaties. Iemand die goed kan luisteren, kritische vragen stelt en die vragen uit het werkveld omzet in een verantwoord onderzoeksplan. Bij de uitvoering daarvan houd je de toepasbaarheid van uitkomsten in het oog. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen als ondernemend onderzoeker. Wil je weten welke projecten en onderzoeksthema’s we hebben? Kijk dan op onze website: www.cfpb.nl

Profiel

Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring en aantoonbare interesse in organisaties, mensen, werkprocessen en de wijze waarop ict, facilitair en human resourcemanagement samen de werkprocessen kunnen ondersteunen. Andere kenmerken van jou zijn:

  • Afgeronde (sociaal)wetenschappelijke studie
  • In staat om zelfstandig onderzoek uit te voeren, te publiceren en onderzoeksvoorstellen te schrijven
  • Ervaren in kwalitatief en kwantitatief onderzoek
  • Geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe interactieve onderzoekstechnieken, zowel voor dataverzameling als voor -analyse
  • Bedreven in projectmanagement en coördinatie
  • Goede communicatieve vaardigheden

We zoeken een collega die – als het kan - full time wil werken, iets minder is ook bespreekbaar.

Wie zijn wij?

“Een goede werkomgeving voor iedereen”, dat is waar we met onze kennis aan willen bijdragen. Omdat mensen een aanzienlijk deel van hun (werk)tijd in gebouwen doorbrengen, kiezen steeds meer werkgevers er voor om die gebouwen handig, prettig en efficiënt in te richten. Wij streven ernaar dat onze kennis organisaties stimuleert om passende keuzes voor hun huisvesting en werkomgeving te maken.

Het Center for People and Buildings (CfPB) is een wetenschappelijk kenniscentrum gericht op het ontwikkelen en delen van kennis. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar veranderingen, het gebruik en de beleving van (werk)omgevingen. In het onderzoek ontwikkelen we modellen en meetinstrumenten en begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van kennis voor hun huisvestingsvraagstuk. We verzamelen, duiden en delen kennis over de relatie tussen het gebouw, ict, en de eindgebruiker. Het CfPB bevordert  multidisciplinaire samenwerking en vormt een brug tussen wetenschap en praktijk door goede publicaties en interessante presentaties. Niet zo maar verhalen, maar evidence based.

Wat bieden wij?

Wij bieden een informele en inspirerende werkkring. Je collega’s zijn hoogopgeleide professionals met een uiteenlopende studie-achtergrond en werkervaring. Kenmerken van ons team zijn enthousiasme, betrokkenheid en plezier in het werk.

Je krijgt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 33 vakantiedagen per jaar bij een voltijdse aanstelling.

Informatie

Heb je interesse voor deze functie, stuur dan je motivatie met CV uiterlijk 5 april 2020 naar Anca Gosselink: a.m.gosselink@tudelft.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anca Gosselink (06 511 32 159) of download deze vacature tekst hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon

Anca Gosselink

Anca Gosselink

Programmamanager│Msc Culture, Organization and Management