Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Lustrumviering grandioos

Lustrumviering grandioos

19 mei 2011

Lustrumviering grandioos

Dinsdag 10 mei vierden we samen met onze relaties en oud-collega’s het tienjarig bestaan van het CfPB. Het werd een bijzonder geslaagd samenzijn waar we met veel plezier op terugkijken. De gasten hadden het zichtbaar goed naar de zin, het weer was precies goed, de locatie geweldig (Art Centre Delft, een oase van rust in de Randstad, en wat een ruimte), de ontvangst gastvrij en het eten heerlijk. Een jazztrio zorgde met relaxte classic jazz voor de puntjes op de i. Klik hier voor een beeldimpressie van de dag.  

Tussen het ontmoeten door blikte bestuursvoorzitter Hans de Jonge terug op de ontstaansgeschiedenis en inmiddels bereikte prestaties. Hij gaf o.a. aan er trots op te zijn dat we mondiaal over de grootste werkomgevingsdatabase beschikken. Directeur Wim Pullen blikte vooruit en gaf aan dat het CfPB zich de komende vijf jaar, naast het verder uitbouwen van de kennis in de kantorensector, ook zal gaan richten op de wetenschappelijke werkomgeving en de zorgsector (verpleging en verzorging).

Gastspreker EJ van Rossen - schrijver van de column ‘(niet) op kantoor’ in het FD -  nam op gevatte wijze het kantoorleven en hedendaagse huisvestingstrends op de hak. Hij zorgde voor veel hilariteit. Klik hier voor zijn voordracht.