Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Save the Date: CfPB Jaarcongres 25.06.2024

Save the Date: CfPB Jaarcongres 25.06.2024

24 juni 2024

Save the Date: CfPB Jaarcongres 25.06.2024

Save the date: op dinsdag 25 juni vindt het CfPB jaarcongres 2024 plaats! Op het jaarcongres brengen we wetenschap en praktijk samen op het gebied van mens, werk en werkomgeving. Dit jaar onder de titel:

 

Wat maakt het uit?

Effecten van hybride werken op de
fysieke, sociale en digitale werkomgeving.

 

Jacqueline Schlangen, directeur CfPB, neemt je mee in een verhaal over de resultaten van vele onderzoeken naar hybride werken. Maakt het wat uit, op kantoor of thuis werken? Jazeker!

In twee rondes werksessies gaan wetenschappers van onder meer TU Delft, Hogeschool van Amsterdam, de Universiteit Utrecht én het CfPB hun onderzoeksresultaten delen en je aan het werk zetten. Isabel de Clercq sluit het congres af met haar inspirerende zienswijze over duurzaam werk.

Het congres vindt plaats in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Kaarten kosten €495,- ex BTW; dit is inclusief alle wetenschappelijke kennis die je opdoet én koffie, thee, lekkers, lunch en een netwerk borrel. Mensen die werken bij een van de partners van het collectieve kennisprogramma Werk in Transitie kunnen een gratis kaart bestellen.

Hou onze LinkedIn pagina in de gaten voor nader nieuws en start kaartverkoop.

Contactpersoon

Katinka Ham-Meisner

Katinka Ham-Meisner

Research assistent