Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Succesvol invoeren van HNW

Succesvol invoeren van HNW

17 november 2011

Tijdens de Week van Het Nieuwe Werken gaven Evi De Bruyne en Iris de Been van het CfPB een workshop over succesvolle implementatie van Het Nieuwe Werken. Verschillende thema’s kwamen aan bod zoals:  Wat zijn kritische succesfactoren voor de implementatie van HNW? Wat zijn redenen van falen als het gaat om de implementatie? Hoe neem je medewerkers op een goede manier mee in de nieuwe manier van werken? Wat zijn de belangrijkste lessen van managers die ervaring hebben met de invoering van HNW?

In de workshop werden de belangrijkste conclusies besproken van een in 2011 hernieuwde studie van het CfPB, welke gebaseerd is op enerzijds een uitgebreide literatuurstudie aangevuld met ervaringen uit dertig praktijkcases. Daarnaast konden de deelnemers kennis maken met het Werkplekspel door er zelf mee te spelen. Zo konden ze ervaren hoe de dialoog over gedrag in de (nieuwe) werkomgeving tijdens het spelen ontstaat.

Klik hier voor een op de studie gebaseerde factsheet met interessante weetjes over een succesvolle implementatie, die werd uitgedeeld na afloop van de workshop.