Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Vactures voor twee onderzoekers

Vactures voor twee onderzoekers

29 december 2020

Vactures voor twee onderzoekers

Ben je benieuwd hoe de effecten van thuiswerken invloed hebben op mensen, hun werk en werkomgeving en wil je meedenken over hoe we straks weer op kantoor gaan werken? Wil je bijdragen aan de kennisontwikkeling voor een passende werkomgeving bij zeer uiteenlopende werkprocessen en organisaties?  Wil je meedoen om het onderzoek naar effectieve samenwerking tussen disciplines vastgoed, facilitair management, ICT, HR en de organisatie een impuls te geven?  Ben je nieuwsgierig naar, maar ook kritisch op wat kunstmatige intelligentie gaat betekenen in de werkomgeving en voor de gebruikers daarvan?  Word dan onze nieuwe collega!

Voor meer informatie kun je deze tekst lezen of hier downloaden;  reacties stuur je naar Anca Gosselink

Vacature: twee onderzoekers  bij het Center for People and Buildings

Wij zoeken twee nieuwe collega’s die samen met andere hoogopgeleide professionals werken aan een goede werkomgeving voor iedereen. We laten ons leiden door een kennisagenda en door de mogelijkheid om in de praktijk gegevens te verzamelen. We hebben aandacht voor verandering, voor wat constant blijft   en we verliezen de actualiteit niet uit het oog.

Onderzoek doe je niet alleen achter een bureau maar juist in en met organisaties om betrouwbare en praktisch toepasbare wetenschappelijke kennis te ontwikkelen. Tijdens je werk kun je je eigen kennis verbreden, verdiepen en overdragen. Het onderzoek vindt plaats in casestudies, of meerjarige onderzoeksprogramma’s met overkoepelende thema’s.

Wie zoeken we?

Jij bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, hebt een analytische geest en reflecterend vermogen. Je vindt het leuk om te delen wat je weet en om kennis praktisch toepasbaar te maken. Je ontwikkelt kennis op basis van de meest actuele literatuur, en onderzoekt samen met diverse organisaties waar we mogen meekijken. Je bent een deskundige en geïnformeerde gesprekspartner voor organisaties. Iemand die goed kan luisteren, kritische vragen stelt en een verantwoord onderzoeksplan opzet.

Bij de uitvoering van onderzoek hou je de toepasbaarheid van uitkomsten in het oog. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen als ondernemend onderzoeker. Wil je weten welke projecten en onderzoeksthema’s we hebben? Kijk dan op onze website: www.cfpb.nl

Profiel

Momenteel zoeken we een medior en senior onderzoeker!

Je hebt aantoonbare interesse in organisaties, werkprocessen en de wijze waarop ICT, facilitair en human resourcemanagement samen de werkprocessen kunnen ondersteunen. Andere kenmerken van jou zijn:

  • Affiniteit met thema’s op het gebied van organisatie, (kantoor)huisvesting en de gebruikers
  • Relevante afgeronde wetenschappelijke studie
  • In staat om zelfstandig onderzoek uit te voeren, te publiceren en onderzoeksvoorstellen te schrijven
  • Ervaren in kwalitatief en kwantitatief onderzoek; data-analytische vaardigheden zijn een pré
  • Interesse in het ontwikkelen van interactieve onderzoekstechnieken, dataverzameling en -analyse
  • Bedreven in projectmanagement en coördinatie
  • Goede communicatieve vaardigheden

Een medior onderzoeker heeft minimaal 4 jaar ervaring, bouwt aan een eigen netwerk en aan acquisitie-vaardigheden.

Een senior onderzoeker minimaal 8 jaar ervaring, overziet de vraagstukken in het werkveld in de maatschappelijke context en heeft ervaring met acquisitie.

We zoeken collega’s die – als het kan - full time willen werken, iets minder is ook bespreekbaar.

Over ons actuele onderzoek

Misschien ken je ons al, bijvoorbeeld van ons actuele onderzoek “We werken thuis “?  Ook dat onderzoek gaat over onze ambitie: “Een goede werkomgeving voor iedereen”, dat is waar we door het uitdragen van bestaande en het maken van nieuwe kennis aan willen bijdragen. Omdat mensen een aanzienlijk deel van hun (werk)tijd in gebouwen doorbrengen, kiezen steeds meer werkgevers er voor om gebouwen handig, prettig en efficiënt in te richten. Wij streven ernaar dat onze kennis organisaties stimuleert om passende keuzes voor hun huisvesting en werkomgeving te maken.

Wie zijn wij?

Het Center for People and Buildings (CfPB) is een wetenschappelijk kenniscentrum gericht op het ontwikkelen en delen van kennis. Wij doen onafhankelijk onderzoek naar veranderingen, het gebruik en de beleving van (werk)omgevingen. We verbinden kennisvelden en in het onderzoek ontwikkelen we redeneer- en rekenmodellen en meetinstrumenten en begeleiden we organisaties bij het ontwikkelen van kennis voor hun huisvestingsvraagstuk. We verzamelen, duiden en delen kennis over de relatie tussen het gebouw, ICT, en de eindgebruiker.

We zijn kritisch of alle ontwikkelingen goede ontwikkelingen zijn, en gaan graag het gesprek daarover aan.  Het CfPB bevordert multidisciplinaire samenwerking en vormt een brug tussen wetenschap en praktijk door goede publicaties en interessante presentaties. Niet zomaar verhalen, maar evidence based.

Wat bieden wij?

Wij bieden een informele en inspirerende werkkring. Je collega’s zijn hoogopgeleide professionals met een uiteenlopende studie-achtergrond en werkervaring. Kenmerken van ons team zijn enthousiasme, betrokkenheid en plezier in het werk.

Je krijgt een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 33 vakantiedagen per jaar bij een voltijdse aanstelling.

Informatie

Heb je interesse voor deze functie, stuur dan je motivatie met CV uiterlijk 15 januari 2021 naar Anca Gosselink: a.m.gosselink@tudelft.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anca Gosselink (06 511 32 159).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Kenniscentrum Center for People and Buildings

Info@CfPB.nl

+31 (0)15 278 12 71

www.CfPB.nl

 

 

 

 

 

Contactpersoon

Anca Gosselink

Anca Gosselink

Programmamanager│Msc Culture, Organization and Management