Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Werkplekwijzer op BUKU

Werkplekwijzer op BUKU

21 augustus 2018

Werkplekwijzer op BUKU

De werkplekwijzer digitaal beschikbaar voor studenten.

Veel professionals kennen de Werkplekwijzer. Het is een boek met basiskennis voor werkplekontwerp en inrichting,  over mensen en hun werkomgeving. Welke typen werkplekken zijn er, hoe zet je die in bij een ontwerp en hoe gebruiken en beleven mensen deze ruimtes? Het boek wordt in het Hoger Onderwijs gebruikt. Op verzoek van enkele Hogescholen is De Werkplekwijzer toegevoegd aan BUKU.

Ken je BUKU?

Als student ken je BUKU waarschijnlijk wel: geen hardcopy studieboeken meer aanschaffen, maar alles voor je studie  (en ook andere boeken) altijd bij je, doordat de boeken online staan. Je kunt ze op basis van een abonnement / pay per view raadplegen (www.buku.io) .

Op vrijdag 17 augustus tekenden Jeff van der Laan (BUKU) en Wim Pullen het contract dat ten grondslag ligt aan deze eigentijdse ontsluiting.

Wil je nog steeds een boek in handen kunnen houden; geen nood. Je kunt als student (a 15 euro) of als professional (25 euro) gewoon een hardcopy bestellen: klik dan hier.  

Meer boeken ontsluiten?

We overwegen nog een paar van onze publicaties te ontsluiten via BUKU. Als je als student wensen hebt, laat het ons even weten via info@cfpb.nl