Center for People and Buildings

U bent hier: >>Grote belangstelling voor lezingen CfPB op Desi...

Grote belangstelling voor lezingen CfPB op Design District 2016

9 juni 2016

Grote belangstelling voor lezingen CfPB op Design District 2016

Donderdag 2 juni heeft het CfPB drie lezingen verzorgd op Design District 2016. Sandra Brunia trapte af met een lezing over het huisvesten van nieuwe manieren van werken en de lessen die we uit recente studies van best en worst cases van werkplekinnovatie halen.

Na deze drukbezochte lezing vertelde Marion Beijer, eveneens aan een overvolle zaal, over de impact van lay-out en wat CfPB-onderzoeken laten zien over de invloed van de plaatsing van bureaus, overlegplekken en faciliteiten als pantry’s en printers in de kantoorruimte op de beleving van een werkomgeving. Vooral de do’s en don’ts bij het ontwerpen en inrichten van een (nieuwe) kantooromgeving gaven de aanwezigen veel inzicht.
 
Tot slot verzorgde Fien Thoolen een leuke interactieve lezing over het Werkplekspel en wat een nieuwe werkomgeving voor ander gedrag vraagt van medewerkers. Enkele gewetensvragen passeerden de revue en maakten de aanwezigen aan het denken over wat een nieuwe werkomgeving teweeg kan brengen en betekent voor diegenen die erin moeten werken.

De op Design District 2016 gegeven presentaties zijn beschikbaar. Indien u hier interesse in heeft, kunt u de presentaties opvragen via M.H.P.dAncona@tudelft.nl.