Center for People and Buildings

U bent hier: >>Het CfPB versterkt zich

Het CfPB versterkt zich

17 augustus 2017

De groei in kennisbehoeften en aan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek over mens, werk en werkomgeving leidt tot uitbreiding van de portefeuille van het CfPB. Personele uitbreiding is daarom nodig.

Bartele Hoekstra (37) komt als onderzoeker ons team versterken vanaf aanstaande maandag. Hij zal zich bezig gaan houden met onderzoekstrajecten naar beleving en gebruik van werkomgevingen, nieuwe werkvormen en de energieprestatie van kantoren. Bartele is organisatiewetenschapper met interesse in organisatieontwikkeling en veranderprocessen. Hij heeft ook jaren in de bouw gewerkt, op architectenbureaus achter de tekentafel  en in de uitvoering op de bouwplaats.

 
Erik Smid (27) start per 11-9 als onderzoeksondersteuner. Hij zorgt voor het actueel houden van de CfPB-databases. Hij zal meewerken in de verschillende onderzoekstrajecten en de voorbereidende en ondersteunende taken op zich nemen. Erik is afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen (Toegepaste Psychologie) met een interesse in gezondheid en healthy ageing.