Center for People and Buildings

U bent hier: >>>Kosten en baten van werkplekinnovatie

Kosten en baten van werkplekinnovatie

Januari 2003 | Theo van der Voordt

Kosten en baten van werkplekinnovatie

Kosten en baten van werkplekinnovatie is een definitie- en programmeringsstudie. Op basis van literatuurstudie, projectevaluaties en deelname aan conferenties is een antwoord gezocht op de vraag, of innovatief ook daadwerkelijk beter is. Hoe beleven en gebruiken de medewerkers een innovatief kantoor? Wat vinden de managers? Wordt er effectiever gewerkt, met minder kosten? Wat zijn de risico’s? Centraal in de studie staan de effecten op arbeidssatisfactie, arbeidsproductiviteit en facilitaire kosten. Voor elk van deze thema's is onderzocht welke onderzoeksresultaten beschikbaar zijn en waar de lacunes in de kennis zitten. Ook is gezocht naar verklaringen voor tegenstrijdige uitkomsten. Meetmethoden en resultaten uit empirisch onderzoek zijn kritisch tegen het licht gehouden. Elk hoofdstuk eindigt met een reflectie op de bevindingen en suggesties voor verder onderzoek.

Het boek ontleent zijn kracht aan het heldere, systematische en nog steeds actuele overzicht  van de diverse kosten en baten die spelen wanneer een organisatie overstapt op een innovatieve werkomgeving.

Bestellen

U kunt het boek bestellen met het bestelformulier. Het boek (145 pp.; ISBN 90-807720-1-1) is verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels. Prijs: 40 euro excl. BTW en verzendkosten. Studententarief 24 euro exclusief BTW en verzendkosten.  

Ga naar het bestelformulier

THEMA'S

Evaluatie

Bestellen

Prijs: € 40,- excl. BTW en verzendkosten. Studententarief € 24,- ex. Bestel nu